Пономарьов записав із зірками унікальний піснеспів «Христос Воскрес» 12 мовами (відео)

Пономарьов записав із зірками унікальний піснеспів «Христос Воскрес» 12 мовами (відео)

Знаменитий український співак Олександр Пономарьов до свята Великодня представив концептуальний піснеспів «Христос Воскрес», у записі якого брали участь вітчизняні та іноземні артисти, а сам твір виповнюється 12 мовами.



Кліп на піснеспів опублікований на YouTube-каналі Пономарьова.

Крім голосу автора музики твору, можна також почути українських зірок Віктора Павлика, Тоню Матвієнко, Олю Цибульську, Віталія Козловського, Тараса Тополю, Арсена Мірзояна, Наталію Холоденко, Злату Огнєвіч, DZIDZIO, а також оперного співака Хе Му і настоятеля монастиря в Грузії схиархимандрита отця Серафима.



Пономарьов записав із зірками унікальний піснеспів "Христос Воскрес" 12 мовами (відео)

Олександр Пономарьов представив кліп на піснеспів «Христос Воскрес» 12 мовами (фото: скріншот з відео)



Зазначається, що «Христос Воскрес» виконують у всьому світі, але під різну музику. Зараз же Пономарьов створив єдину мелодію на всіх.

Це стало першим у світі уніфікованим великоднім піснеспівом «Христос Воскрес», слова якого не змінювалися сотні років.

Подібна практика раніше ніким не використовувалася.

Артисти співали у супроводі оркестру та хору заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю ЗСУ, дитячого хору Art music school ZABAVA, та під звуки бандури Марини Круть.

Спів починається українською, а далі продовжується арамейською, китайською, італійською, турецькою, польською, англійською, грузинською, іспанською, грецькою, французькою та старослов’янською мовами. У фіналі теж звучить українська — вже хором. Твір триває близько семи з половиною хвилин.

Відео: «Христос Воскрес» 12 голосів — Олександр Пономарьов

Залиште свій коментар