Отримали листи з Гоґвортсу та чекали на персональне таксі: як батьки розіграли доньок

Отримали листи з Гоґвортсу та чекали на персональне таксі: як батьки розіграли доньок

Кріс Кайзер, який є батьком 2 доньок, у Тікток виклав ролик розіграшу над дівчатами. Вони вже давно передивилися усі частини фільму про «Гаррі Поттера» і є фанатами цієї чарівної історії. Дівчатка все ще вірять, що можуть потрапити на навчання в школу магії – Гоґвортс.



Батько вирішив скористатися дитячою наївністю доньок та підмовив дружину розіграти їх. Для цього чоловік написав дівчатам листи-запрошення зі школи чаклунства.



Далі з ролика, який активно шириться соціальними мережами, зрозуміло, що дівчатка чекали персональне таксі. Мабуть, в листах потенційних учениць не просили особисто прибути на платформу «Дев’ять і три чверті». Крім цього, замість валіз вони мали з собою улюблених тварин.

Коли дівчата помітили, що тато їх знімає, вони нічого не запідозрили. Доньки посміхалися та продовжували чекати, коли їх заберуть до Гоґвортсу.



Доньки Кріса
Доньки Кріса / Скриншот з відео

 

Користувачі Тікток, які переглянули відео, сумно засудили дії батьків. Вони вважають, що так мама та тато руйнують дитячі мрії. А деякі зізналися, що все ще сподіваються одного дня стати магами, хоча вони вже давно не діти.

 

Залиште свій коментар