Працівник Одеського ТЦК штовхав жінку: військкомат звинуватив у нападі її саму (відео)

Працівник Одеського ТЦК штовхав жінку: військкомат звинуватив у нападі її саму (відео)

В Одесі на відео потрапив конфлікт між військовим та жінкою біля ТЦК. В Одеському обласному ТЦК та СП пояснили, що жінка перешкоджала їхній роботі.



Скріншот з відео

У мережі поширюють відео, на якому рознервований чоловік у військовій формі жорстоко штовхає жінку. Його намагаються відтягнути від неї, але він продовжує чинити насильницькі дії стосовно потерпілої.



Коротке відео у суботу поширили місцеві одеські пабліки. На записі чоловікові у військовій формі, який кидається на жінку, намагаються завадити інші люди, в тому числі військові та працівник поліції.

“Очевидці повідомляють, що співробітник ТЦК “накинувся” на жінку на Заньковецькій. Що передувало конфлікту – наразі невідомо. Проте, в мережі пишуть, що нібито ця жінка принесла їжу своєму хворому чоловікові, якого забрали до ТЦК”, — повідомив один із місцевих одеських Telegram-каналів.



 

 

ТЦК звинуватив жінку у нападі

В Одеському обласному ТЦК та СП пояснили, що жінка перешкоджала роботі працівників військкомату, при цьому схваливши поведінку свого працівника.

“Громадянка в емоційному стані вчиняє дії, які перешкоджають роботі РТЦК та СП. Вона свідомо заблокувала ворота збірного пункту, перешкоджаючи в’їзду та виїзду службового транспорту, а також симулювала фізичну недугу, ніяк не реагуючи на зауваження військовослужбовців роти охорони ТЦК. Військовослужбовці ТЦК та СП діяли відповідно до законодавства та викликали наряд патрульної поліції. По приїзду поліції громадянка почала вести себе ще агресивніше, здійснивши напад на транспортний засіб, що виїжджав з території збірного пункту”, — пояснили у пресслужбі Одеського обласного ТЦК та СП.

Судячи з допису, чоловік на відео, який жорстоко штовхав жінку, це водій транспортного засобу, який нібито “намагався завадити протиправним діям громадянки”.

“Водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався завадити протиправним діям громадянки. Цей момент і потрапив на відео, яке викривлено та подано в анонімних (сумнівних) телеграм-каналах”, — повідомили у ТЦК.

Там нагадали, що під час воєнного стану перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України або інших військових формувань може кваліфікуватися за статтею 141-1 ККУ. Крім того, напад на службовий транспорт може бути розцінений, як посягання на майно Збройних Сил України.

Залиште свій коментар