Хайпова тематика: мама 8-річної Мілани висловилася про роман дочки з 13-річним блогером

Хайпова тематика: мама 8-річної Мілани висловилася про роман дочки з 13-річним блогером

Після скандалу через роман 8-річної Мілани Маханець та 13-річного блогера Паші Пая, мамі дівчинки довелося виправдовуватися за цю історію і дорослі фото дітей. Жінка запевняє, що справжніх стосунків у дітей немає, а Паша ставиться до доньки як брат.



Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Дар’я каже також, що на дітях гроші не заробляє, і нічого ганебного в дорослих фото дітей не бачить. Жінка просить не травмувати дітей, але тут же знімає сторіс з журналістами.



Микола Кулеба, уповноважений з прав дітей, каже, що це приносить шкоду, як мінімум — психічному здоров’ю дітей.

«Це порушує норми моралі. Не може дитина у вісім років, дівчинка, залучатися до таких зйомок, з хлопчиком, який теж малолітній, 13 років», — стверджує Кулеба.



Мама Мілани каже, що фото в ліжку — жарт, і взагалі — діти просто повторюють популярні серед інших блогерів тренди.

«Це хайпова тематика розвитку дитячої сторінки. Це було розраховано на дітей, а не на вихід кудись», — каже мама дівчинки.

Хайпова тематика: мама 8-річної Мілани висловилася про роман дочки з 13-річним блогером

Мілана Маханець і Паша Пай (instagram.com/milamaxanets)

За словами Дар’ї, ініціатором цього всього були самі діти. І в роман дітей не вкладалося те, що зараз показують ЗМІ.

«Я ніколи не планувала заробляти на дитині… Я планую, щоб вона була популярним блогером, коли вона виросте. Коли вона сама зможе вести свою сторінку».

Мілана, Паша і їх батьки вже дали свідчення в поліції. Дар’я сподівається, що кримінальне провадження щодо можливого виготовлення порнографії, буде закрито до суду через відсутність складу злочину. А сама Мілана зізналася, що любить Пашу, як брата.

Мама 8-річної Мілани Дар’я Маханець не бачить нічого поганого в її романі з 13-річним блогером Пашею Паєм (відео: ТСН)

Нагадаємо, що скандал спалахнув через роман між Likee-блогерами 8-річною Міланою і 13-річним Павлом. У соцмережах вони заявили, що почали зустрічатися, з’явилися фото з поцілунками і навіть в ліжку.

Залиште свій коментар